Velkommen til Kongehøjskolens SFO og klub Kongehøj

Kongehøjskolen er en skole med få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 300 er tilknyttet indskolingen. Der er omkring 300 børn i SFO´en og klubben. Der er ca. 35 lærere og 4 årgangspædagoger ansat i indskolingen og 11 fastansatte pædagoger i SFO´en og Klubben.

SFO´en er for de børn, der er meldt ind via kommunen. Har I brug for pasning fra 6.30 – 8.00, skal I også have jeres barn tilmeldt morgenmodulet via kommunen. Børn, der ikke er tilmeldt morgenmodulet, må først komme på skolen fra kl. 8.00.

I løbet af ugen har vi mange aktiviteter.

Der er mulighed for at gå i vores Varme Hal og spille forskellige boldspil eller klatre i vores ”Tarzan-bane”.

I vores Kolde Hal har vi rulleskøjter, man kan gå på stylter eller køre på løbehjul på vores ramper. Her skal man tage ALT vores sikkerhedsudstyr på. (Hjelm, knæ-, albue- og håndledsbeskyttere) Vi har alt udstyr i SFO´en.

Så er der rig mulighed for at være kreativ i vores Krea-lokale. Her syr vi bamser, laver perlekæder, væver og meget meget mere.

I vores Træværksted kan man lave mange sjove ting med hammer og sav.

Vi har computere, PlayStation og iPads til rådighed.

En gang i mellem har vi også bål på Legepladsen, hvor vi laver forskellig slags mad. Der er rigtigt mange ting, man kan lave i SFO´en. Man skal bare gå lidt på opdagelse. Der er en tavle på vores SFO-VÆG ved Blå Hjerterum, hvor man kan se alle ugens aktiviteter.

Vi er en SFO præget af traditioner. Vi mener, det er meget vigtigt at opbygge og bevare traditioner for at give børnene indblik i kultur og historie. Her kan nævnes Konge Scenen er din, Lucia, fastelavn m.m.